(ФОТО) Античкиот театар прекриен со снег блеска во ноќта

(ФОТО) Античкиот театар прекриен со снег блеска во ноќта

Прочитај повеќе

(ФОТО) Охридска зимска идила

(ФОТО) Охридска зимска идила

Прочитај повеќе

(ФОТО) Замрзна плажата пред хотелот Метропол

(ФОТО) Замрзна плажата пред хотелот Метропол

Прочитај повеќе

( ФОТО ) Политичари, функционери, граѓани ... редови кај книгата на жалост во Охрид

( ФОТО ) Политичари, функционери, граѓани ... редови кај книгата на жалост во Охрид

Прочитај повеќе

Грданоски: Нема да те оставам на спомените, секој ден ќе те чувам во себе

Грданоски: Нема да те оставам на спомените, секој ден ќе те чувам во себе

Прочитај повеќе