Охрид на плоштад постави лизгалиште 5 години пред Скопје

Охрид на плоштад постави лизгалиште 5 години пред Скопје

Прочитај повеќе

Германски истржувач објави многу стара фотографија од Охрид

Германски истржувач објави многу стара фотографија од Охрид

Прочитај повеќе

ФОТО - Живот по референдумот во Охрид !!!

ФОТО - Живот по референдумот во Охрид !!!

Прочитај повеќе

ФОТО: Јанчев ЏОА Бакрачески

Во Кавадарци велат ЏОА !

Прочитај повеќе

ФОТО : Во езеро на невреме

Фото: Зорица Чинго

Прочитај повеќе