Дан Ориан во ботаничката градина на Ерусалим

Дан Ориан во ботаничката градина на Ерусалим

Прочитај повеќе

ФОТО: Дојди на точак во 10

ФОТО: Дојди на точак во 10

Прочитај повеќе

НОВА МАКЕДОНИЈА во 1957 за рекордниот прилив на туристи

Фотографија и текст за рекорден прилив на туристи во 1957 година објавен во весникот НОВА МАКЕДОНИЈА.

Прочитај повеќе

ФОТО: Тито и Јованка на терасата до Вила Биљана во 1967 година

,

Прочитај повеќе

Фото:Охридските оџаци прочадеа во јуни!!

Фото:Охридските оџаци процадеа во јуни!!

Прочитај повеќе