ФОТО: Музеојот Никола Незлобински со изложба го одбележа Денот на Охридското езеро

Музеојот Никола Незлобински со изложба го одбележа Денот на Охридското езеро

Прочитај повеќе

Се ожени Александар Николовски, потпретседател на ВМРО ДПМНЕ

Александар Николовски, потпретседател на ВМРО ДПМНЕ го кажа судбоносното „да“. Тој се ожени со Александра Димитриевска.

Прочитај повеќе

ФОТО: Оној момент кога ќе те раздени в' чаршија

ФОТО: Оној момент кога ќе те раздени в' чаршија

Прочитај повеќе

Видео : Службеното возило на Градоначалникот неправилно паркирано во емисија на ТВ21

Додека Градоначалникот Јован Стојаноски во емисијата Клик Плус зборуваше за проблемите во сообраќајот, во неколку наврати режисерите го прикажаа неговото службено возило, непрописно паркирано како стои и држи блокирани неколку прописно паркирани возила.

Прочитај повеќе

ФОТО- Џес Бејли на ОХРИД ТРЧАТ

ФОТО- Џес Бејли на ОХРИД ТРЧАТ

Прочитај повеќе