Матурската парада 2018 низ објективот на Петар Ристески

Матурската парада 2018 низ објективот на Петар Ристески

Прочитај повеќе

Груевски на свадба кај синот на Затуроска

Почесниот Претседател на ВМРО ДПМНЕ Никола Груевски синоќа престојуваше во Струга каде пратеничката Љиљана Затуроска правеше свадба за нејзиниот син.

Прочитај повеќе

ФОТО: Охридските планинари во чест на Димитар Илиевски-Мурато

ФОТО: Охридските планинари во чест на Димитар Илиевски-Мурато

Прочитај повеќе

ФОТО: Еордија Струга 2018

ФОТО: Еордија Струга 2018

Прочитај повеќе

ФОТО: Пронајдете го советникот Бесим Демиров

Од првомајските „пикници“.

Прочитај повеќе