ФОТО: Убаво е да се има една жена и една сопруга

ФОТО: Убаво е да се има една жена и една сопруга

Прочитај повеќе

Сите горе - нашиот долу

Очигледно протоколот само на градоначалникот Јован Стојаноски не му покажал каде точно треба да го стави потписот на меморандумот меѓу градовите Охрид, Котор, Дубровник и Мостар потпишан во Котор.

Прочитај повеќе

ФОТО: Сите бои на Охридско Езеро и стариот Охрид

Фото: Лазар Коњаноски

Прочитај повеќе

ФОТО: Вевчанци верни на традицијата за празнување на Лазарова сабота

Вевчанци верни на традицијата за празнување на Лазарова сабота

Прочитај повеќе

ФОТО: Последици од вчерашното невреме во Охрид

ФОТО: Последици од вчерашното невреме во Охрид

Прочитај повеќе