Фото- Што напишал Стив Џобс во првото сиви со кое аплицирал за работа?

Фото- Што напишал Стив Џобс во првото сиви со кое аплицирал за работа?

Прочитај повеќе

ФОТО: Како го шминкаа Градоначалникот !

Фотографија од охридскиот Градоначалник направена во шминкерната на РТС пристигна во рамки на официјално соопштение за гостувањето на Градоначалникот на Охрид Јован Стојаноски во рамки на емисијата Жикина Шареница.

Прочитај повеќе

ФОТО: Трпејца и Галичица во зима !

ФОТО: Трпејца и Галичица во зима !

Прочитај повеќе

Фото: Пејсажна Галичица

Фото: Пејсажна Галичица

Прочитај повеќе

ФОТО: Охридскиот аеродром деновиве

ФОТО: Охридскиот аеродром деновиве

Прочитај повеќе