Актуелно

Бројните медали и награди ги зголемуваат апетитите за учевство на европско и светско првенство кај охридските теквондисти

Бројните медали и награди ги зголемуваат апетитите за учевство на европско и светско првенство кај охридските теквондисти

Прочитај повеќе

Започна пријавувањето за големата спортска манифестација ОХРИД ТРЧАТ

Започна пријавувањето за големата спортска манифестација ОХРИД ТРЧАТ

Прочитај повеќе

Охридските теквондисти викендов на турнир во Бугарија

Охридските теквондисти викендов на турнир во Бугарија

Прочитај повеќе

Црните појаси на колена пред обоените појаси од “ХВА РАНГ ИТФ” Лескоец-Охрид, на Босна ОПЕН 2018

Црните појаси на колена пред обоените појаси од “ХВА РАНГ ИТФ” Лескоец-Охрид, на Босна ОПЕН 2018

Прочитај повеќе

Охридските теквондисти викендов на турнир БОСНА ОПЕН 2018

Охридските теквондисти викендов на турнир БОСНА ОПЕН 2018

Прочитај повеќе