Вести од Фото

Грданоски: Нема да те оставам на спомените, секој ден ќе те чувам во себе

Грданоски: Нема да те оставам на спомените, секој ден ќе те чувам во себе

Прочитај повеќе

Охрид на плоштад постави лизгалиште 5 години пред Скопје

Охрид на плоштад постави лизгалиште 5 години пред Скопје

Прочитај повеќе

Германски истржувач објави многу стара фотографија од Охрид

Германски истржувач објави многу стара фотографија од Охрид

Прочитај повеќе

ФОТО - Живот по референдумот во Охрид !!!

ФОТО - Живот по референдумот во Охрид !!!

Прочитај повеќе

ФОТО: Јанчев ЏОА Бакрачески

Во Кавадарци велат ЏОА !

Прочитај повеќе