Вести од Фото

ФОТО : Во езеро на невреме

Фото: Зорица Чинго

Прочитај повеќе

ФОТО: Пештерата кај Трпејца во која сонцето изгрева кога заоѓа

Фото: Александар Колов

Прочитај повеќе

ФОТО: Заев и Зекири со глисер по езерото

Премиерот Зоран Заев искористува денови од годишниот одмор за одмор во Охрид. Тој, како што соопштија од владината прес-службата, одморот го минува со семејството.Во Охрид се наоѓа и пратеникот на СДСМ, Мухамед Зекири, кој на социјалните мрежи објави заедничка фотографија со Заев како се возат низ Охридското Езеро, најверојатно со глисер.

Прочитај повеќе

ФОТО: Додека фестивалот „треска“ - Вренцоска блеска ли блеска !!!

Директорката на Охридско Лето Сузана Вренцоска повторно бесна во уникатно издание на роденденската прослава на фестивалот кој наполни 58 години.

Прочитај повеќе

ФОТО: Смештај кога Охрид е преполн

Туристите спијат на клупи, прекриени со тренерки преку глава.

Прочитај повеќе