Вести од Фото

Секретарот Игор Бежоски со LIKE на тангата од Карлеуша

Или како што би рекле србите:„Шта је лепо и Богу је мило “

Прочитај повеќе

Дан Ориан во ботаничката градина на Ерусалим

Дан Ориан во ботаничката градина на Ерусалим

Прочитај повеќе

ФОТО: Дојди на точак во 10

ФОТО: Дојди на точак во 10

Прочитај повеќе

НОВА МАКЕДОНИЈА во 1957 за рекордниот прилив на туристи

Фотографија и текст за рекорден прилив на туристи во 1957 година објавен во весникот НОВА МАКЕДОНИЈА.

Прочитај повеќе

ФОТО: Тито и Јованка на терасата до Вила Биљана во 1967 година

,

Прочитај повеќе