Вести од Видео

(ВИДЕО) Бродот Будимпешта стигна во Охрид

(ВИДЕО) Бродот Будимпешта стигна во Охрид

Прочитај повеќе

Животот и светот на Јован Стојансоки ( објавено во 2015 год. )

Животот и светот на Јован Стојансоки ( објавено во 2015 год. )

Прочитај повеќе

( ВИДЕО ) Охрид чадиТ - Каков е воздухот во Охрид ? !

( ВИДЕО ) Охрид чадиТ - Каков е воздухот во Охрид ? !

Прочитај повеќе

ВИДЕО - Делегациите полагаат цвеќе пред споменикот на Свети Климент во Охрид

ВИДЕО - Делегациите полагаат цвеќе пред споменикот на Свети Климент во Охрид

Прочитај повеќе

Вулканот Кракатао создаде величествена глетка на молња за време на ерупцијата во Индонезија

Вулканот Кракатао создаде величествена глетка на молња за време на ерупцијата во Индонезија

Прочитај повеќе