Вести од Видео

ВИДЕО Кога џип од Поажарна шлепа полициско Комбе

Кога џип од Поажарна шлепа полициско Комбе

Прочитај повеќе

Олимпискиот пливачки маратон сниман од нуркачите на „Акватек“

Членовите на Нуркачкиот центар „Акватек“ од Охрид направија невообичаени, но одлични снимки под вода од Олимпискиот пливачки маратон, кој пред една недела се одржа во водите на Охридското Езеро.

Прочитај повеќе

ВИДЕО: Глутница кучиња хара на Карпош Војвода во Охрид

Охриде добро ти утро - разбуди се

Прочитај повеќе

Тезгите во Охридската чаршија во 2006 и денес - има ли разлика ? !

Разликата е само што тогаш плус имало и папагал !

Прочитај повеќе

ВИДЕО: Во Охрид контејнери горат и во лето

Ако до сега јавноста гледаше снимки од запалено ѓубре во контејнерите низ Охрид во зима, денес снимивме контејнер кој гори среде лето и тоа на дождливо време.

Прочитај повеќе