Вести од Охрид магазин

Актуелно

Градот Бечеј остана без „Бурекџилница Охрид“

Градот Бечеј остана без „Бурекџилница Охрид“

Прочитај повеќе

Во Охрид наскоро ресторан и Скај Бар по светски терк

По примерот на понат ресторан од Чикаго, во Охрид се гради нешто што на градот му недостасуваше.

Прочитај повеќе

Златко Апостолоски со 6 дневни подготовки освои 4-то место

Минатиот викенд во Битола на државниот натпревар бо боди билдинг се појави и охриѓанецот Златко Апостолоски, кој со само 6 дена подготовки освои четврто место во новиот натпреварувачки правец „физик“.

Прочитај повеќе

Genesis и ИБ ФИТНЕС ПРЕДИЗВИК - најсигурен пат до посакувано тело !

Пред околу 2 и пол месеци, најдобрата продавница за спортска суплементација и опрема - Genesis направи повик со кој бараше да се пријават 3ца кандидати со загрозено здравје заради прекумерна телесна тежина. На истите му беше понудена 3 месечна платена членарина во најдобриот спортски комплекс во Охрид - ИБ Фитнес, целосна посветеност и персонални т

Прочитај повеќе

Коцка , коцка , коцкица снимнеа во Охрид во седумдесеттите години од минатиот век

Генерациите кои растеа во седумдесеттите и осумдесеттите години во Македонија сигурно ја паметат детската емисија на тогашна Телевизија Белград „Коцка , коцка, коцкица “ и легендарниот водител Бранко Коцкица.

Прочитај повеќе