Вести од Архива

Во завршна фаза најатрактивната патека во Охрид

Во авршна фаза најатрактивната патека во Охрид

Прочитај повеќе

Кралот на пилатесот од денес има Кралица - се ожени Ристе Јанкоски

Кралот на пилатесот од денес има Кралица - се ожена Ристе Јанкоски

Прочитај повеќе

Пронајдете ја Сузана Вренцовска на оваа фотографија!

Најдете ја Сузана Вренцовска на оваа фотографија

Прочитај повеќе

Општата Болница побара 500 денари за да каже за колкав износот се блокирани сметките!

Општата Болница побара 500 денари за да каже колкав е износот на блокираните сметки!

Прочитај повеќе

Два дена блокирани сметките на ЈЗУ Општа Болница Охрид

Два дена блокирани сметките на ЈЗУ Општа Болница Охрид

Прочитај повеќе