Вести од Архива

Интервју со началникот на СВР Охрид Сашо Смилески

Деновиве јавноста во Охрид ја преокупираа паралелните протести. СВР Охрид се постави на највисоко ниво и доколку се суди според она што се објави во медиумите, Полицијата беше на ниво на задачата и со професионален однос успеа да п

Прочитај повеќе

Д-р Баткоски: Нови сознанија во методот за миење заби кои наскоро ќе бидат искористени кај пошироката популација

Третиот Конгрес на Здружението на специјалисти по ортодонција кој се одржа во Охрид на едно место собра голем број учесници, како од нашата земја

Прочитај повеќе

ГИМНАЗИЈАЛЦИТЕ ГО ПРАШАА БАКРАЧЕСКИ ДАЛИ ЈА САКА ЛЕПА БРЕНА, КОЈ МУ Е ОМИЛЕН СПОРТ, ДАЛИ ЌЕ СКОКА ЗА ВОДИЦИ ВО ЕЗЕРОТО . . .

1 септември 2014

Прочитај повеќе

ФОТО: БАКРАЧЕСКИ ”ПОЛЕТА”

12 август 2014

Прочитај повеќе

БАКРАЧЕСКИ: ОХРИД МОРА ДА ГО ВОДАТ РЕАЛИЗИРАНИ, ЧЕСНИ И КАДРИ КОИ НЕМААТ ”ОПАШКИ” ОД МИНАТОТО

31 декември 2015

Прочитај повеќе