Вести од Македонија

Актуелно

Снег провејува на Ѓавато, Буково и во Маврово

Снег провејува на Ѓавато, Буково и во Маврово

Прочитај повеќе

Собранието не ја прифати интерпелацијата за министерот Димитров

Собранието не ја прифати интерпелацијата за министерот Димитров

Прочитај повеќе

Собранието ќе расправа за интерпелацијата на Димитров и за пратеничката плата на Груевски

Собранието ќе расправа за интерпелацијата на Димитров и за пратеничката плата на Груевски

Прочитај повеќе

Се финализираат активностите околу Протоколот за НАТО

Се финализираат активностите околу Протоколот за НАТО

Прочитај повеќе

Седници на шест собраниски комисии

Седници на шест собраниски комисии

Прочитај повеќе