Вести од Избор

Актуелно

Годишна плата од 57 000 евра за 4 работни дена неделно – никој не им се пријавува

Годишна плата од 57 000 евра за 4 работни дена неделно – никој не им се пријавува

Прочитај повеќе

КАНЦЕРОГЕНА ХРАНА ШТО СИТЕ ЈА ЈАДЕМЕ

КАНЦЕРОГЕНА ХРАНА ШТО СИТЕ ЈА ЈАДЕМЕ

Прочитај повеќе

На воланот на автомобилот повеќе бактерии отколку во тоалет

На воланот на автомобилот повеќе бактерии отколку во тоалет

Прочитај повеќе

КРЕИРАНИ ПАНТОЛОНИ ОТПОРНИ НА ОГАН

КРЕИРАНИ ПАНТОЛОНИ ОТПОРНИ НА ОГАН

Прочитај повеќе

ЖЕНА ОД КАНАДА ПОДАРУВА КУЌА

ЖЕНА ОД КАНАДА ПОДАРУВА КУЌА

Прочитај повеќе