Вести од Ohrid1 Travel

Актуелно

Луксузен подарок за денот на вљубените – пливање со кит ајкули во Мексико!

Луксузен подарок за денот на вљубените – пливање со кит ајкули во Мексико!

Прочитај повеќе

Бахреин и најголемиот подводен забавен парк

Бахреин и најголемиот подводен забавен парк

Прочитај повеќе

Кина го направи најдолгиот 3Д печатен пешачки мост

Кина го направи најдолгиот 3Д печатен пешачки мост

Прочитај повеќе

Град кој на туристите им плаќа по 100 долари за да го посетат

Град кој на туристите им плаќа по 100 долари за да го посетат

Прочитај повеќе

Замрзнаа водопадите на Нијагара

Замрзнаа водопадите на Нијагара

Прочитај повеќе