Нови вести

Актуелно

РЕЗУЛТАТИ ОД ИЗБОРИТЕ ВО ОХРИД ОД МИНУТА ВО МИНУТА

РЕЗУЛТАТИ ОД ИЗБОРИТЕ ВО ОХРИД ОД МИНУТА ВО МИНУТА

Прочитај повеќе

РЕЗУЛТАТИ ОД ИЗБОРИТЕ ВО ОХРИД ОД МИНУТА ВО МИНУТА

РЕЗУЛТАТИ ОД ИЗБОРИТЕ ВО ОХРИД ОД МИНУТА ВО МИНУТА

Прочитај повеќе

Константин Георгиевски ги повлекува точките за легализации во Градиште

Константин Георгиевски ги повлекува точките за легализации во Градиште

Прочитај повеќе

Градоначалникот ќе ги повлече точките за легализација, открил низа неправилности

Градоначалникот ќе ги повлече точките за легализација, открил низа неправилности

Прочитај повеќе

Младите на ВМРО ДПМНЕ со тегла мед за мечката во охридскиот урбанизам

Младите на ВМРО ДПМНЕ со тегла мед за мечката во охридскиот урбанизам

Прочитај повеќе