Секс пози за да ги потрошите калориите од празничните ручеци (+18)

После сите тие калории кои ги внесовте изминативе неколку недели, редно време е да потрошите барем мал дел од нив. Ако сепак ве мрзи баш денес да вежбате, има алтернатива – секс.

Сексот согорува калории, па пред да се испружите на креветот, одвојте неколку минути за да пробате некоја од следниве пози:
 

Извор: Црнобело