Незаборавен Осми Март на Босфорот со Венус травел

За сите припаднички на понежниот пол по повод престојниот празник на жената, 8-ми Март, туристичката агенција "Венус Травел" од Охрид организира незаборавно патување во Истамбул.

Бидете дел од оваа патувачка екипа и погледнете го Босфорот, местото каде се спојува Европа со Азија. 

Воедно можете да бидете и дел од наградната игра која ја има оваа туристичка агенција, каде преку социјалната мрежа Фејсбук, доделува гратис патувања за најсреќните.

2 ноќевања со појадок / 4 дена - хотел 4 *+ превоз=5270 мкд