ФОТО: Тито и Јованка на терасата до Вила Биљана во 1967 година

Фотографијата на Фејсбук ја објави Александар Крстиќ, а на неа се Јосип Броз Тито и неговата сопруга Јованка Броз.

Во позадина се гледа Охрид кој во тој период веќе почнал да се гради и издига во височина.