Дан Ориан во ботаничката градина на Ерусалим

Нерезидентниот израелски амбасадор Дан Ориан редовно постира фотографии на кои прави одредени акробатски движења.

На најновата е во ботаничката градина во Ерусалим. 

Поврзани вести