Од утре СТОП ШОП 24 часа во центарот на Охрид

СТОП ШОП со нов објект и 24 часовно работно време !

Нов продажен објект на ланецот СТОП ШОП од утре почнува со работа во центарот на Охрид на Македонски Просветители наспроти кафетериите „Корнер“ и „Ваулт“.


Стоп Шоп во центарот на Охрид ќе работи 24 часа на ден, а снабден е со целиот асортиман за ваков вид на продавници, од алкохол и цигари, па се до слатка и солена храна.