НОВО!!! Готови јадења BOB'S во Стоп Шоп

Од денес само во СТОП ШОП единствено во Охрид можете да набавите готова храна од производителот BOB'S и тоа рибна, пилешка, телешка и шкембе чорба, припремена од врвни готвачи и спакувана во посебно произведени, херметички затворени тегли.

А, тука се и повеќе благи вкусови на десертите, од кои го издвојуваме десертот со вкус на Тирамису.

Побрзајте !!!