Празнчен попуст само во BIG STOP SHOP

Голем празничен попуст во BIG STOP SHOP:

-свинска печеница -339ден
-деликатес шунка- 199ден
хамбурсшка сланина -349 ден
-свинска печеница -339ден
-чајна 389ден

Вреди да се посетат!