(ВИДЕО) Аларми ечат во центарот на Охрид - мачка затворена во супер маркет

Аларм на супер маркет лоциран во строгиот центар на Охрид кај Стар Чинар ечи и го крена овој дел на Охрид на нозе.

Причина за тоа е мачка која стои затворена во објектот и нема кој да ја пушти да излези надвор.