РЕЗУЛТАТИ ОД ИЗБОРИТЕ ВО ОХРИД ОД МИНУТА ВО МИНУТА

Константин Георгиески ---------------------------------------------------------  12409                                                                                    
Митре Милошески        -------------------------------------------------------      9606

Стевче Стевоски           --------------------------------------------                     1004

Михаил Трендафилов Нанче ------------------------------------------------     1551

Џемал Мена         -----------------------------------------------------------------     484

Неважечки                                                                                             1098


ПРЕТСЕДАТЕЛСКИ ИЗБОРИ

 
Гордана Сиљаноска Давкова                         13019
Стево Пендароски                                          12000 
Блерим Река                                                         795